Reacties van deelnemers

De reacties van deelnemers aan de fietsvierdaagse

Lucht uw hart! Leuke ervaringen, een grappige anekdote, tips voor andere deelnemers of voor de organisatie, complimentjes… U kunt het hier allemaal kwijt! Stichting Fiets4daagse ‘De Achterhoek’ behoudt zich echter wel het recht om kwetsende of aanstootgevende teksten te verwijderen.

Door Jannie Oskam uit Ridderkerk:
Het waren weer mooie routes dit jaar Deze keer 40 km zo knap dat je na 18 keer fietsen toch steeds weer op nieuwe plekken komt Hulde aan de organisatie Jannie Oskam Rijsoord-Ridderkerk
Door Harmina Snitjer uit Schildwolde:
Helaas kunnen we in 2015 niet deelnemen aan de fietsvierdaagse.
Ik heb mijn enkel gebroken en zit in het gips.
We hadden ons erg verheugd op de vierdaagse, we rijden altijd de 60 km.
We zijn vol lof over de goede organisatie.
Het weer ziet er ook geweldig uit voor deze week.
Iedereen heel veel succes met de organitatie, en voor de fietsers veel fiets plezier.
Volgend jaar hopen we er weer te zijn.
Door Vieberink uit doetinchem:
ik wil mij net online laten inschrijven,wat volgens de folder wel VOOR 1 juli gedaan moet worden ,zie ik tot mijn verbazing dat het niet meer kan dus weg mijn € 2,50 korting .
Door m en b dontje uit zuidlaren:
Voor de eerste keer mee gereden. Dag3 toen wij fietsen van de auto haalden en naar de tent fietsten, pats lekke band direct geholpen door jullie fantastische hulpteam omdat het een electrische fiets was zagen we de bui al hangen maar nee hoor perfect opgelost nu geboekt op de camping bij het groote veld in lochem net als vorig jaar en formulier nog even invullen en dan komen wij er aan
Door José Meijer-van den Brink uit Helmond:
We gaan dit jaar voor de zesde keer meedoen aan de fietsvierdaagse in Laren. We vinden de fietstochten altijd heel aantrekkelijk en genieten de hele dag van mooie landschappen en gezellige stempelposten. De tochten worden prima uitgezet. Mijn complimenten daarvoor. Vooral fijn dat alle tochten een andere kant opgaan, zodat het meevalt met de drukte onderweg. Voor fietsliefhebbers is deze fietsvierdaagse een absolute must!