Sponsoring


Sponsoring van Stichting Fietsvierdaagse “De Achterhoek”De fietsvierdaagse is uitgegroeid tot een groot evenement. Dit evenement kunnen wij niet organiseren zonder de hulp van onze “sponsoren”. Mede dankzij hun is het voor Stichting Fietsvierdaagse “De Achterhoek” elk jaar weer mogelijk het evenement te organiseren. En proberen wij op deze manier ook onze inschrijfgelden laag te houden. Wij willen graag dat het voor een ieder mogelijk is om mee te doen aan de fietsvierdaagse.En natuurlijk zijn wij ook erg blij met de adverteerders voor de fietsvierdaagse krant. Dankzij deze adverteerders is het mogelijk een krant te maken en u op deze manier van informatie te voorzien.

Sponsors van Stichting Fietsvierdaagse “De Achterhoek”

Hieronder ziet u een lijst van onze sponsoren. Wilt u meer weten over de sponsoring van de fietsvierdaagse? Stuurt u dan een e-mail naar: pr@fietsvierdaagse.net.


Rabobank Graafschap-Noord

Rabobank Graafschap-Noord is als coöperatieve bank een bank van en voor klanten. We vinden het belangrijk om doelen van plaatselijk belang te steunen en daarmee onze betrokkenheid bij de regio te laten zien. Dit doen we bijvoorbeeld door sponsoring.

Alle talenten zijn ooit klein begonnen…
De Rabobank investeert fors in de wielersport. Niet alleen via sponsoring van de Rabo Wielerploegen, maar ook in ondersteuning van de Nederlandse wielersport in brede zin. Als je om een sport geeft, dan ondersteun je niet alleen de top. Dat is ons idee.

Sponsoring
De fietsvierdaagse is een sportief, professioneel georganiseerd evenement dat ook nog eens op een positieve manier aandacht vraagt voor het groene karakter van de Achterhoek. Daarmee past het uitstekend in het sponsorbeleid van Rabobank Graafschap-Noord. Wij wensen alle deelnemers en natuurlijk ook de organisatie heel veel succes en fietsplezier toe.

Bezoek de website: www.rabobank.nl/graafschap-noord


Kruiswerk Sensire

Kruiswerk Sensire streeft naar een zo gezond en veilig mogelijk thuis voor al haar leden. Wij bieden onze leden een uitgebreid servicepakket rondom deze thema’s. Gezond bewegen is een motto dat wij onderstrepen. Wij zijn dan ook trotse sponsor van de fietsvierdaagse!

Kruiswerk Sensire behartigt de belangen van ruim 75.000 gezinnen in de Achterhoek. Voor slechts € 19,50 bent u samen met uw gezin lid. Dit lidmaatschap geeft u direct toegang tot ons uitgebreide servicepakket. Maak gebruik van aan-huis-diensten als een huishoudelijke hulp of een kapper aan huis. Zet gratis onze rechtsbijstand hulp in of bel met gezondheidsvragen de Gezondheidslijn.

Bezoek de website: www.kruiswerk.nl


Haneveld

In en om de woning wil iedereen zijn eigen sfeer creëren. Mogen wij ons even voorstellen:

Tuincentrum
In het tuincentrum kunt u terecht voor al uw tuingerelateerde benodigdheden. Bij onze medewerkers bent u van harte welkom en ze kunnen u vakkundig adviseren over de beste oplossing in uw situatie. Met hun vakkennis staan ze u graag te woord. Wij bieden u een groot assortiment beplanting van goede kwaliteit. Ook hebben we volop sierpotten, bemestingsproducten, bestratingvoorbeelden etc.

Hovenier
Hoveniersbedrijf Haneveld kan u helpen bij het aanleggen en onderhouden van uw droomtuin. Wij kunnen een rol spelen vanaf het moment dat u aan een nieuwe tuin denkt. Hoveniersbedrijf Haneveld heeft altijd een luisterend oor om uw plannen me te bespreken. Samen komen wij tot een ontwerp, zoals bv. aanleg van een terras, vijver, pergola, schutting, hagen, gazon, beplanting enz. Daarbij kunnen wij u bijstaan vanaf het ontwerp tot aan de daadwerkelijke uitvoering en onderhoud.

Een grote of kleine tuin, wij maken het voor u tot een eigen paradijs! Op ons tuincentrum kunt dan ook bijna alle materialen en beplanting vooraf bekijken. Ook voor tuin onderhoud, of het wekelijks, maandelijks of enkele keren per jaar is, staan wij voor u klaar. Ook snoeien is een belangrijk onderdeel van het onderhoudswerk in uw tuin in de winter en voorjaar en kan door ons uitgevoerd worden.

Bloemisterij
In onze bloemisterij kunt u kiezen tussen reeds door ons samengestelde boeketten en creatieve combinaties van bloemen en planten. Met deze producten haalt u een mooi stukje natuur in huis. De stijlen verschillen dusdanig dat er voor een ieder wat te vinden is.

Daarnaast kunt u zelf een boeket samenstellen uit de aanwezige, verse bloemen. Hierbij kunt u desgewenst ook geadviseerd worden door onze bloemistes. De medewerkers maken moderne en klassieke arrangementen voor u. Voor alle gelegenheden.

Komt u eens langs of maak een afspraak, er groeit altijd iets moois uit!

Bezoek de website: www.haneveldlaren.nl